Måste ta tag i mitt liv

Skärpa till mig lite alltså.

3: dje Advent

Har tillbringat dagen på Skansen med mamma och alla syskonen. Har nog inte ätit så mycket mat på länge... Julskinka, potatis, revbenspjäll, sill, lax, risgrynsgröt, köttbullar, prinskorvar, pepparkakor, karameller, knäck, ischoklad, chokladpraliner, lussebullar, julmust, kaffe, ja hur mycket som helst!
Resten av kvällen tillbringar jag med glasögonen i skolböckerna. <3

Vi drar till fjällen

Nu är det så gott som bestämt. Jag och tjejerna drar till Romme den 2:a till 6:te Januari! Stugan är bokad, maten bestämd, hemligheterna fixade, bara skjuts upp/bussresa kvar! Oooooch så måste jag övertala mina föräldrar att få åka även fast jag verkligen inte har några pengar alls... Några tips eller jobb-erbjudanden där ute?
Kommer bli sjukt kul! :D

2:a Advent

Herregud.. Två veckor kvar till julafton. Har 3(4) julklappar kvar att fixa och min ekonomi är sämst. Hur ska jag klara de här? :O
Har en fullproppad vecka med plugg och jobb och mys framför mig så ska snart krypa ner under täcket och titta på kvällens avsnitt av gossipgirl och sedan sova, ikväll utan min älskling som har legat och snarkat brevid mig hela helgen :) <3

Mobilblogg!

Är på väg hem efter ett sjukt kul styrkepass på sportlife! Ska verkligen gå på det passet oftare! :D kändes som det tog ordentligt, men det var inte för jobbigt. Blir nog rejäl träningsvärk i magen imorgon... ;)
Nu sitter jag på bussen påväg hem. Ska duscha, äta och göra mig i ordning inför en myskväll med pojkvännen! Åh, längtar! Nu ska jag gå av! Puss på er

Godnatt


1 december

24 dagar kvar till julafton. Inte ett tecken på snö. Julkänsla = zero. Förutom att jag dricker julmust och äter pepparkakor och lussebullar varenda dag. Och den lilla ljusstaken i fönstret såklart... Jag vill ha snö, nu.
Förra året gick det sådär att baka lussebullar...

weheartit.com

Jag vill så mycket. När jag sitter och drömmer mig bort bland alla häftiga bilder på weheartit... jag får så mycket idéer! Jag vill göra så mycket! Resa, pussa på min pojkvän, bryta mot regler, berätta för mina vänner hur mycket jag älskar dem, dansa, festa, le, skratta, gråta. Jag vill synas, höras, finnas. Jag vill ut i världen. Och det ska jag. Efter gymnasiumet. Jag ska hjälpa till i världen. Det behövs. Sprida kärlek. Få bort allt de där hatet, hatet som jag en gång haft inom mig. Jag mår väldigt ganska bra nu. Åh, ska fortsättra drömma mig bort!

So tell me why we're talking when we dance so good?


RSS 2.0