Pluggelugg


My oldest friend

.
Jag är nog den enda tonåringen som hatar helger. Åkte till Östermalm för att prata ut lite med den som förstår sig på mig.Jag är en ganska komplicerad person men på något vis lyckas du alltid förstå mig. Kan vara att vi kännt varann i snart 14 år?  Myste lite med hans lilla lillebror oxå, gud vad jag älskar bebisar och den där familjen verkar aldrig sluta producera barn. ;)

3 Febrauri

Jag trodde att det va påväg att bli vår efter julafton, men nehe. Det är svinkallt ute och snön bara vräcker ner.. Vill bara krypa ner under täcket och stanna där tills snön och kylan är borta, men jag måste ut både strax och ikväll. Eftersom någon inte vill tillbringa en sån här mysdag ikväll med mig så får jag kämpa på mig partykläderna och dra ut med tjejerna. Är trött på att sitta och vänta utan att det kommer något gott...
.
Iallafall, ska springa till bussen för att åka till hemmakväll och köpa godis, de är den enda affären som har risen i lösvikt! Wiho :)

Godnatt

Hatar blogg.se just nu. Inget funkar. Återvänder till Wisteria Lane i dryga 40 min innan det är dax för att sova.
.

Awesome ends with ME and Ugly starts with U

Jag har fått lida tillräckligt. Fått stå där misslyckad, fått känna att det är mitt fel, lagt skulden på mig, fått ångest och oro som om jag vore av sten. Försent att ångra men nog med tid för att tänka och leva med det. Nu är det din tur. Du vet att jag alltid är och kommer alltid vara på toppen, så du kan sluta knuffas. Du ser ganska liten ut där nere vilket är skönt, jobbigt att se ditt ansikte större än vad det är. Bitch I'ma pick the world up and I'ma drop it on your fucking head.
.

Jag vill också ha mysiga bilder med min pojkvän..


Teardrops on my guitar

Tog fram min gamla gitarr ur garderoben. Sitter och deppar.. :( Någon som vill tillbringa sin fredg med mig? Imorgon alltså..




RSS 2.0